Even voorstellen Maarten en Floris
Even voorstellen: Maarten Baas en Floris van Wijngaarden

Naast de Hotello of the Year, zal er dit jaar ook weer een Talent of the Year bekend gemaakt gaan worden! De Talent of the Year is een student die genomineerd is door zijn/haar school, en tijdens de halve finale is gekozen om zijn/haar school te vertegenwoordigen. De finalisten zijn nu bekend en wij zullen hen de komende tijd aan jullie voorstellen! Wie zijn ze, wat hebben ze de afgelopen tijd gedaan en wat zijn hun ambities? Lees het allemaal in onze interviews.

Deze week het duo van NHL Stenden: Maarten Baas en Floris van Wijngaarden!

Even voorstellen Emmelie Westerhoff
Even voorstellen: Emmelie Westerhoff

Naast de Hotello of the Year, zal er dit jaar ook weer een Talent of the Year bekend gemaakt gaan worden! De Talent of the Year is een student die genomineerd is door zijn/haar school, en tijdens de halve finale is gekozen om zijn/haar school te vertegenwoordigen. De finalisten zijn nu bekend en wij zullen hen de komende tijd aan jullie voorstellen! Wie zijn ze, wat hebben ze de afgelopen tijd gedaan en wat zijn hun ambities? Lees het allemaal in onze interviews.

Wij beginnen deze week met Talent of the Year finalist van BUas: Emmelie Westerhoff!

Even voorstellen HYA Spotlight (1)
Even voorstellen: Joachim de Looij

Onlangs is de top 4 voor het Hotello of the Year Award 2022 bekend gemaakt. Deze vier kandidaten zijn genomineerd door vrienden/ collega´s/ familie, omdat ze échte Hotello’s zijn en omdat ze in 2021 iets moois en inspirerends hebben neergezet. En dat mag natuurlijk gevierd worden! Om ze beter te leren kennen, hebben wij elke kandidaat het hemd van het lijf gevraagd. Benieuwd naar wat zij te vertellen hadden?

De laatste finalist voor de Hotello of the Year Award 2022: Joachim de Looij!

Samenwerking Blycolin Hotels for Trees
HotelloTOP feliciteert: samenwerking Blycolin en Hotels for Trees!

Onlangs hebben we jullie voorgesteld aan Floris Licht, finalist Hotello of the Year en oprichter van de stichting Hotels for Trees. Tijdens zijn interview vertelde hij al dat ze hard aan het groeien zijn, en dat is nu maar weer gebleken. Hotels for Trees heeft deze maand namelijk een prachtige samenwerking aangekondigd met een van de executive partners van HotelloTOP: Blycolin!

Even voorstellen HYA Spotlight (5)
Even voorstellen: Camille Oostwegel

Onlangs is de top 4 voor het Hotello of the Year Award 2022 bekend gemaakt. Deze vier kandidaten zijn genomineerd door vrienden/ collega´s/ familie, omdat ze échte Hotello’s zijn en omdat ze in 2021 iets moois en inspirerends hebben neergezet. En dat mag natuurlijk gevierd worden! Om ze beter te leren kennen, hebben wij elke kandidaat het hemd van het lijf gevraagd. Benieuwd naar wat zij te vertellen hadden? 

Vandaag luisteren we naar het verhaal van: Camille Oostwegel!

Even voorstellen HYA Spotlight (3)
Even voorstellen: Barbara Kerstens

Een nieuwe week, een nieuw interview! Onlangs is de top 4 voor het Hotello of the Year Award 2022 bekend gemaakt. Deze vier kandidaten zijn genomineerd door vrienden/ collega´s/ familie, omdat ze échte Hotello’s zijn en omdat ze in 2021 iets moois en inspirerend hebben neergezet. En dat mag natuurlijk gevierd worden! Om ze beter te leren kennen, hebben wij elke kandidaat het hemd van het lijf gevraagd. Benieuwd naar wat zij te vertellen hadden?

Deze week in de HYA Spotlights: Barbara Kerstens!

Even voorstellen HYA Spotlight (1)
Even voorstellen: Floris Licht

Onlangs is de top 4 voor het Hotello of the Year Award 2022 bekend gemaakt. Deze vier kandidaten zijn genomineerd door vrienden/ collega´s/ familie, omdat ze échte Hotello’s zijn en omdat ze in 2021 iets moois en inspirerend hebben neergezet. En dat mag natuurlijk gevierd worden! Om ze beter te leren kennen, hebben wij elke kandidaat het hemd van het lijf gevraagd. Benieuwd naar wat zij te vertellen hadden?

Deze week stellen wij graag aan jullie voor: Floris Licht!

Even voorstellen Mandy Schild
Even voorstellen: Mandy Schild

Een echte bourgondiër met een liefde voor hospitality. Afgestudeerd aan Hotelschool Den Haag in 2007 en runt nu 4 eigen bedrijven. Daarnaast heeft ze ook nog tijd om de HotelloTOP Adviesraad te ondersteunen met haar expertise en kennis, sinds 2018. Mogen wij voorstellen: Mandy Schild!

Even voorstellen Rick de Jonge
Even voorstellen: Rick de Jonge

Rick de Jonge is in 2011 afgestudeerd aan Breda University of Applied Sciences (destijds NHTV) waar hij de studie International Hotel Management heeft gevolgd. 

Tijdens zijn studie heeft hij erg veel geleerd over de essentiële skills van een Hotello. Zo vertelt hij: “Mijn grootste kracht is dat ik makkelijk verbindingen kan zien en leggen. Dit zowel tussen en met personen als in processen”. Rick is dan ook continue op zoek naar manieren om zijn creatieve ambities met andere mensen te verwezenlijken. Sinds 2020 neemt hij deel uit van de HotelloTOP Adviesraad; hij heeft al veel van zichzelf laten zien en HotelloTOP maakt graag gebruik van zijn input. Wij kijken er dan ook erg naar uit wat hij nog meer te brengen heeft!

Even voorstellen Anthony Alabi (1)
Even voorstellen: Anthony Alabi

Sinds oktober is Anthony werkzaam als Event Manager bij Servicecenter 4Hospitality, waar hij het team verrijkt met zijn kennis over de hospitality branche. Hij komt oorspronkelijk uit het mooie Londen, maar woont nu sinds enkele jaren in België samen met zijn vrouw en hond. Naast zijn passie voor hospitality is hij in zijn vrije tijd veel bezig met het creëren van zijn eigen muziek. Een echte creatieveling dus! Wij verwelkomen Anthony met open armen en zijn benieuwd naar wat hij allemaal in petto heeft!

Even voorstellen Stephanie van Oorschot (1)
Even voorstellen: Stephanie van Oorschot

Met trots stellen wij voor: Stephanie van Oorschot! Na het behalen van haar diploma in 2011 aan Hotel Management School NHL Stenden begon ze als personal assistant voor CEO Charles van Goch van Mise en Place. Hierop volgde een mooie carrière waarin ze zich heeft opgewerkt van projectmanager naar managing director van Servicecenter 4Hospitality. En nu? Sinds januari runt ze haar eigen management en adviesbureau én ze is sinds mei back to her roots bij Hotel Management School NHL Stenden, waar ze aan het werk is als Industry Relations Officer. Ze blijft zich al netwerkend voortbewegen in onze branche en tussendoor heeft ze ook nog tijd om de adviesraad van HotelloTOP te ondersteunen, waarvan ze sinds 2019 de voorzitter is.

Kopie van Even voorstellen Hanna Havermans
Even voorstellen: Hanna Havermans

Klein van stuk, maar een grootse dromer. Zo kunnen we Hanna wel omschrijven! Ze is een van de jongste Hotello’s die we tot nu toe hebben geïnterviewd, maar ze heeft al heldere toekomstplannen. Op de korte termijn bestaan die plannen uit het organiseren van de HotelloTOP evenementen en daarom stellen wij haar graag aan jullie voor!

TB Keynote Thijs Launspach
Terugblik keynote Thijs Launspach

Thijs Launspach is een Nederlandse auteur, psycholoog en publieke spreker. Tijdens het Future Hotello in 2020 hebben wij mogen luisteren naar zijn verhaal: Busy as F*CK, waarin hij vertelde over de effecten en gevolgen van stress en burn outs op millennials. Ook gaf hij een aantal tips om er beter mee om te kunnen gaan, zodat je meer ontspannen en gefocust weer aan de slag kunt. Wij blikken graag even met je terug op deze wijze woorden, omdat het nu misschien nog wel relevanter is dan toen.

Even voorstellen Kimberly Kösters (1)
Even voorstellen: Kimberly Kösters

HotelloTOP heeft een nieuwe aanwinst! Wij stellen je met veel plezier voor aan Kimberly. Ze staat nog aan het begin van haar carrière, maar kan met haar enorme passie voor horeca en hospitality al als een echte Hotello bestempeld worden. En om uit te vogelen wat we van Kimberly mogen verwachten hebben wij haar een aantal prangende vragen gesteld.

Even voorstellen Jim Korteweg
Even voorstellen: Jim Korteweg

Al bijna twee jaar kunnen we rekenen op zijn wijze woorden als HotelloTOP adviesraadlid. In 2013 begon hij als stagiair bij Foodstep en heeft door zijn functie als Personal Assistant van Theo van Brussel zijn WAT-filosofie leren kennen. Tegelijkertijd ontdekte hij ook zijn passie voor foodservice door Food Inspiration, Shoot my food, Foodservice Network en PS in Foodservice. Met zijn Bachelor diploma op zak maakte hij de stap naar projectmanager bij Shoot my Food. Kort daarna kon hij zijn lessen over de WAT-filosofie in de praktijk brengen als Co-Founder bij House of Watt. Maar toch was zijn passie voor foodservice groter dan voor het runnen van zijn eigen café en zo kwam hij terecht bij Foodservice Network als Event-, Team- en Relatiemanager. Sterker nog, hij werd ook betrokken bij een project om het talent voor de foodservice branche te behouden, dus zo werd GEN•F geboren.
Door zijn ervaring in event management kan Jim korteweg (SHMS ‘14) HotelloTOP terecht ondersteunen, om elke keer opnieuw het leukste event van het jaar te organiseren. Om hem aan jullie voor te stellen heeft ook hij een aantal vragen voor ons beantwoord.

events nu, straks en in de toekomst
Events nu, straks en in de toekomst

Nog steeds zijn het onzekere tijden voor de horeca en voornamelijk ook voor de evenementenbranche. Hier en daar zijn er wel mogelijkheden om iets te organiseren, maar het komt nog niet in de buurt van de evenementen die we twee jaar geleden organiseerden. Maar juist daarom is het goed om nu alvast te kijken welke tips andere event managers aan EvenementOrganiseren.nl gaven voor nu (online events), voor straks als we weer kleinere evenementen mogen organiseren, of hybride evenementen plaatsvinden en voor in de toekomst, wanneer alles weer kan.

Melissa van Rooij
Een jaar General Manager – een interview met Melissa van Rooij

In 2020 heeft Melissa van Rooij (Tio ‘20) de tweede editie van NXT GM gewonnen en volgde Justus van Dam (HTH ‘19) op als General Manager bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Haar jaar als General Manager komt tot zijn einde en ze is al bezig haar vervanger Gijs Remijnse (HMSM ‘20) in te werken. Speciaal voor ons heeft ze de tijd genomen om even stil te staan en op haar jaar als General Manager terug te blikken: wat waren onvoorziene uitdagingen, wat waren leuke momenten en natuurlijk ook, wat wil ze Gijs graag meegeven? Ben je benieuwd hoe iemand die pas 23 jaar oud is de uitdaging ‘General Manager’ aan is gegaan?

Puck Wilbers
Even voorstellen: Puck Wilbers

Ze is een van de nieuwere gezichten binnen de HotelloTOP adviesraad, maar ook zij brengt veel ervaring mee: in 2006 behaalde ze haar Bachelor van de Hotelschool Den Haag, voordat ze aan de Vrije Universiteit in Amsterdam haar Master deed in Beleid, Communicatie en Organisatie. Voordat ze bij HTC Advies begon, heeft ze als Culinair Coach en als Horeca uitzendkracht haar ervaringen in de horeca verder uitgebreid. Tegenwoordig is zij Managing Partner bij HTC Advies en bij ATIR en begeleidt ze niet alleen hun projecten, maar voorziet ze ook HotelloTOP van advies voor onze evenementen. HotelloTOP kan voor al haar vragen bij deze dame met haar onderzoekende mindset terecht, en wij zijn dus super blij dat Puck Wilbers in onze indrukwekkende adviesraad zit! 

Joris Eyck
Wij heten Joris van harte welkom – HotelloTOP’s nieuwe Industry Relations Officer

Wij heten Joris van harte welkom! Sinds ruim een maand wordt het HotelloTOP team door Joris als onze Industry Relations Officer ondersteund. Als partner van HotelloTOP heb je hem wellicht al gesproken, want hij is samen met het team druk bezig met de voorbereidingen van het HotelloTOP Year Event bij Postillion Hotel Amsterdam op 25 augustus aanstaande. Bovendien gaat hij vanaf de zomer ook aan de slag met de werving van juryleden voor de EMCup ‘22. Tot slot zal hij ook de markt in gaan voor Europa’s eerste No/Low alcohol event, wat gelanceerd zal worden in 2022.