Héman

Heman
Address
Joan Muyskenweg 34, 1114 AN, Amsterdam-Duivendrecht
Phone
020 6686858

Van een Indian Motorfiets met zijspan tot een wagenpark van trucks met trailers. Zo zou je Héman Verhuurservice B.V. in een enkele zin kunnen illustreren. Toch leggen wij zelf liever de nadruk op onze werkwijze en service. Sinds jaar en dag geldt bij Héman maar een simpele lijfspreuk: Kwaliteit is onze Basis. Wij staan in voor onze verhuurde artikelen en een stipte levering. Daar kunt u op rekenen!

Een profiel van een verhuurservice die al sinds 1900 staat voor betrouwbaarheid en service. Héman is een verhuurservice met ruim 60 medewerkers, een wagenpark van ruim 16 trucks en een opslagruimte van meer dan 5000 vierkante meter. Toch heeft het zo’n kleine honderd jaar geduurd voor het zover was. In 1900 al werd het bedrijf opgericht met een winkeltje in de Amsterdamse Jordaan. In de vijftiger jaren kwamen de eerste grote klanten, waaronder de Universiteit van Amsterdam, de NBBS en Grand Hotel Krasnapolsky. Het was het begin van een groei die tot van vandaag de dag voortduurt.

In 1979, werd besloten de verhuurservice in een opslagruimte in het Westelijk Havengebied oort te zetten. Vanaf dat moment kwamen de zaken in een stroomversnelling. Grote cateringbedrijven uit het hele land, hotels en bedrijven als Albert Heijn, Philips en Nestlé gingen gebruik maken van Héman Verhuurservice. Zodoende was nog geen acht jaar later de opslagruimte aan de Archangelkade te klein geworden. Dus werd er besloten in het industriegebied Stammerdijk in Diemen een nieuw pand te bouwen dat in 1987 werd betrokken. De grote aantallen verhuurartikelen en het reusachtige assortiment vroegen om een overzichtelijk magazijn waar de goederen snel en efficiënt opgeslagen konden worden. Zo zorgde een goed geoutilleerde kantoorruimte ervoor dat onze medewerkers de opdrachten geheel geautomatiseerd en probleemloos konden afhandelen. Een moderne afwasstraat stond borg voor de opperste hygiëne van de verhuurde artikelen.

Anno 1994 werd de overstap gemaakt naar de huidige locatie, de Joan Muyskenweg in Amsterdam. Voorzien van alle moderne logistieke gereedschappen, op elk operationeel gebied, twee hypermoderne afwasstraten en een vloeroppervlak van ruim 11000 vierkante meter is Heman verhuurservice een absoluut begrip geworden in de Nederlandse verhuurbranche. Het voortdurend werken aan een kwalitatief hoogwaardig product is de waarborg voor continuïteit en groei. We kunnen dan ook rustig zeggen: to be continued.