Hotello of the Year 2025

Matthijs Welle

HTH ’04

CEO Mews 

Rachel Persoon

HTH ’11

Eigenaar Typhoon Hospitality 

Gregor Christiaans

HTH ’93

Chairman & Founder Amsterdam International Olive Oil Competition

De Hotello of the Year Award is een onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd in het afgelopen jaar. Ook dit jaar hebben wij weer drie geweldige finalisten gevonden. Met trots stellen we Matthijs Welle (HTH’04), Rachel Persoon (HTH’11) en Gregor Christiaans (HTH’93) aan je voor. De online campagne gaat van start op maandag 2 december en de bekendmaking van de Hotello of the Year Award vindt plaats tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 15 januari, tijdens Horecava.

Criteria

  • Is afgestudeerd van een van de Nederlandse Hotel Management Scholen;
  • Is trots op zijn/haar ‘Hotello-roots’ en draagt dit ook uit, zowel privé als zakelijk;
  • Wordt herkend en erkend als een échte Hotello, met de kernwaarden: Gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief, pragmatisch, ambitieus en enthousiast;
  • Heeft zijn/haar indruk achtergelaten door iets uitzonderlijks te doen in het afgelopen jaar.
Nomineren

Proces

365 dagen per jaar
Hotello’s nomineren
Begin oktober
Verzamelen nominaties en bepalen van TOP 10
Begin november
TOP 10 genomineerden geeft pitch voor vakjury
Begin november
Vakjury bepaalt TOP 3
December
Online campagne TOP 3
Januari
Uitreiking Hotello of the Year Award

Wall of Fame

Benieuwd welke Hotello’s deze award al in ontvangst hebben mogen nemen en waarom? Bekijk ze snel op de Wall of Fame!

Join the community!

Wil jij met gelijkgestemden netwerken en kennis en inspiratie uitwisselen? Wil jij op de hoogte blijven van innovaties en uitdagingen? En vind je het vooral ook leuk om in contact te komen en blijven met andere Hotello’s? Word dan kosteloos lid van de community. Wil je als bedrijf HotelloTOP steunen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een partnership!