Year Event

Het HotelloTOP Year Event vindt jaarlijks plaats op de woensdag van de Horecava in januari. We organiseren dan een dagvullend programma dat start met een walking lunch. Opgevolgd door een inspirerend congres waar we Hotello’s een podium geven. Uiteindelijk belanden we gezamenlijk bij de oergezellige netwerkborrel, waar we inmiddels 2.000 Hotello’s samenbrengen en dat worden er nog elk jaar meer. Tijdens het HotelloTOP Year Event wordt ook de Hotello of the Year Award uitgereikt.

Meer info

Afterworks

Meerdere keren per jaar organiseert HotelloTOP kleine borrels na het werk, waar je op informele wijze kunt netwerken met andere Hotello’s. De perfecte manier om je dag af te sluiten.

Future Hotello / HotelloTOP on Tour

Jaarlijks organiseren we op de ochtend van het HotelloTOP Year Event in januari ook Future Hotello. Een evenement voor studerende Hotello’s die daar in contact kunnen komen met het bedrijfsleven. Aanvullend gaat HotelloTOP ook langs bij de Partner Schools voor een exclusief studenten evenement voor de studenten van de desbetreffende scholen. Voor alle evenementen loopt de registratie via de scholen, dus vraag jouw school om de mogelijkheden voor deelname.

Samen staan we sterker

HotelloTOP is een enorm netwerken en dat hebben we natuurlijk niet alleen opgebouwd. Wij worden gesteund door een adviesraad die ons met hun ervaring, creativiteit, inspiratie en ideeën. Zij zijn onze vraagbaak en helpen ons met veel plezier in het continu sterker maken van het netwerk. Graag stellen wij je voor aan deze geweldige ambassadeurs van het netwerk.

Join the community!

HotelloTOP organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor Hotello’s, van kleine netwerkborrels tot het HotelloTOP Year Event. Wil jij weten waar en wanneer deze evenementen worden georganiseerd? Meld je dan gratis aan bij de community en mis niets meer!