Skip to main content
[vc_single_image image=”35430″ img_size=”full” alignment=”right”]

Als je een beetje bekend bent binnen de Nederlandse horecabranche, dan kun je niet om deze man heen. Als Algemeen Directeur van Postillion Hotels managet hij op dit moment 8 hotels en zijn bedrijf is nog altijd aan het groeien. Daarnaast vindt hij inmiddels ook zijn weg op social media met alle videoboodschappen. Als kers op de taart is hij als gastheer nu ook te beluisteren in een podcast genaamd ‘BS Hospitality Bekentenissen’. Heeft zo iemand dan nog tijd om HotelloTOP te ondersteunen in de adviesraad? Jazeker! Graag stellen wij je voor aan Erik-Jan Ginjaar (HMSM 06) als adviesraadlid van HotelloTOP. Wil jij weten wat zijn motto is, wat er op zijn bucketlist staat en wat zijn droom is voor HotelloTOP? Lees dan verder!

Kansen krijg je niet, die creëer je zelf

15 jaar geleden studeerde hij af aan de Hotel Management School en trok hij met zijn diploma en zijn motto ‘Kansen krijg je niet, die creëer je zelf!’ de wereld in. Met een uitgebreide carrière in de hotellerie (General Manager functies bij Fletcher hotels, Amrâth Hotels en uiteindelijk in 2012 bij Postillion hotels) werd hij in 2017 Algemeen Directeur van Postillion Hotels. 

De typische Hotello

We mogen Erik-Jan wel beschrijven als een typische Hotello: heel sociaal, energiek, positief en zeker ook eigenwijs. Zijn positiviteit helpt hem als het even tegenzit want om zichzelf te motiveren zegt hij: “Kijk naar alle mooie dingen die er wél mogelijk zijn”. Als het aan hem ligt neemt elk bedrijf, binnen en vooral buiten de branche, Hotello’s in dienst want “er moet veel meer aandacht komen voor de factor MENS! Dat brengt een Hotello”. Ook binnen Postillion Hotels staat deze factoor hoog in het vaandel. 

Dromen voor de toekomst 

Dromen heeft hij nog genoeg en bovenaan zijn bucket list staat een bezoek aan drie sterren restaurant Mirazur in Menton, Frankrijk. En wat zijn droom is voor HotelloTOP? “De grootste netwerkorganisatie ter wereld worden, van Las Vegas tot Beijing”. Met dit doel voor ogen brengt Erik-Jan ontzettend veel energie en creativiteit mee in de adviesraad en houdt hij HotelloTOP scherp!

Dit doet hij natuurlijk niet alleen en het volgende adviesraadlid dat we aan je voor gaan stellen is Wenda Linthorst. Stay tuned!