Over

Gasten over de hele wereld genieten van ons ruime assortiment aan frites, aardappelspecialiteiten en appetizers. Waar word jij blij van als chef? Farm Frites heeft het: van krokante frites en aardappelspecialiteiten tot pittige appetizers. Verras ook jouw gasten met Farm Frites!

Frites
Iedereen houdt van frites. Of je nu op zoek bent naar koelverse of diepvries frites: bij Farm Frites ben je aan het juiste adres. Frites voor de chef die gaat voor gemak én voor de chef die iets extra’s wilt. Van frites die langer warm en krokant blijven tot extra smaakvolle frites van exclusieve aardappelrassen. Allemaal verkrijgbaar in meerdere snijmaten, met of zonder schil én met verschillende coatings. Ontdek de lekkerste frites van Farm Frites voor jouw gasten.

Aardappelspecialiteiten
Verras je gasten met variatie op je menu! Ontdek onze aardappelspecialiteiten: dezelfde superieure aardappels, maar dan net even anders. In vorm, van schijfjes tot blokjes. In smaak, van rösti’s tot roast potatoes. En in structuur, van romige puree tot krokante kroketten. Kies uit meer dan 25 verschillende aardappelspecialiteiten van Farm Frites.

Appetizers
Met appetizers geef je jouw menu én je gasten iets extra’s op elk moment. Met onze snelle smaakmakers van kaas of ui verras je zelfs de grootste fijnproevers. Hoe ga jij je menu verrijken? Kies uit diverse heerlijke hapjes om te serveren als starter, side of snack. Met de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent van Farm Frites.

Adres
Molendijk 108
3227 CD Oudenhoorn
Nederland

Socials
Website