Over

Horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam!

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor 18500 ambitieuze horecaprofessionals. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers jaarlijks een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De elfde editie vindt plaats van 23 t/m 25 september 2024 in 5 volle beurshallen Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

Adres
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Socials
Website