Over

International Hotel Capital Partners (IHCP) is een Nederlands hotelmanagementbedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en service. IHCP omvat Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy Den Haag, Residence Inn by Marriott Den Haag en Mercure Amersfoort. Elk van de hotels van IHCP werkt onder franchiseovereenkomsten met wereldwijd erkende industrieleiders zoals Marriott International en Accor, om de hoogste normen van kwaliteit en service te waarborgen.

De missie van IHCP is gebaseerd op een passie om unieke ervaringen te bieden aan zijn gewaardeerde klanten. Door zich te specialiseren in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van unieke hotelconcepten heeft IHCP bij zijn klanten een reputatie opgebouwd als een deskundig merk.

IHCP’s innovatieve benadering van gastvrijheid creëert een bijzondere omgeving en betovert gasten met zijn eigenzinnige charme. Met een mix van verschillende vormen van professionaliteit straalt het merk IHCP een gevoel van elegantie en creativiteit uit, waardoor gasten zich geïnspireerd en ambitieus voelen tijdens hun verblijf.

Adres
Chasséveld 15-G
4811 DH Breda
Nederland

Socials
Website