Over

Het vijfsterren superior hotel La Butte aux Bois is gelegen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Het weelderige landgoed ligt midden in de natuur en beslaat 12 hectare.

Gasten vinden rust in romantisch ingerichte kamers of kunnen de sfeer van duurzaam eco-design opsnuiven tijdens een overnachting. Er is een extra ontspanningsmogelijkheid in het Shiseido Institute, dat een ruime keuze aan massages en verschillende lichaamsbehandelingen biedt, een wellnessruimte met zonneterras, sauna, hamam en een binnenzwembad. Gasten hebben toegang tot onze ultramoderne fitnessruimte voor een dagelijkse work-out, kunnen yogalessen volgen of hun conditie testen tijdens een bootcamp.

De ingang van het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op minder dan 100 meter van de hotellobby en biedt talloze wandelmogelijkheden die tot de beste van Europa behoren. Gewone fietsen, e-bikes en mountainbikes zijn beschikbaar voor degenen die het prachtige landschap willen verkennen.

Het is echter niet alleen de omgeving die een gevoel van rust creëert. La Butte aux Bois heeft een eigentijds ontwerp dat op subtiele wijze alle zintuigen en de geest stimuleert en biedt een geheel unieke ervaring.

Exclusieve objecten die getuigen van ons prehistorische verleden, creëren een gevoel van tijdloosheid. Werken van hedendaagse kunstenaars voegen zich bij de collectie mineralen, fossielen en sieraden van Granada Gallery en creëren een patina van artistiek en creatief vakmanschap.

Last but not least heeft La Butte aux Bois zich ontwikkeld tot een gastronomische bestemming. Er is het internationaal erkende twee sterren Michelin-restaurant Ralf Berendsen, evenals de gezellige bistrôt Le Ciel en bar Papillon.

Adres
Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

Socials
Website