Over

Postillion Hotels is een jonge en bruisende hotelketen met een lange traditie in gastvrijheid waar we trots op zijn. Onze eerste stappen in de horeca werden al in de jaren zestig gezet, en in de loop der jaren hebben we aanzienlijke groei doorgemaakt. Op dit moment heeft Postillion Hotels acht vestigingen, allemaal strategisch gelegen in de nabijheid van snelwegen.

Om de behoeften van zakelijke reizigers optimaal te kunnen vervullen, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’-concept ge├»ntroduceerd. Onze goed uitgeruste business points zijn de ideale plek voor Het Nieuwe Werken. Hier kun je eenvoudig ‘plug & play’ voor een korte werksessie of een productieve vergadering op een centrale locatie.

Voor grotere bijeenkomsten en evenementen hebben we de ruimte en expertise in huis. Alle Postillion Hotels beschikken over multifunctionele vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen, geschikt voor beurzen, congressen en meerdaagse conferenties. Ons toegewijde team van experts weet precies wat er nodig is voor een succesvol evenement, inclusief culinaire hoogtepunten in onze restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in onze stijlvolle hotelkamers. Onze inzet en kwaliteit hebben geleid tot acht locaties die zijn bekroond met het hoogst mogelijke keurmerk van de Vergaderhamers.

Bovendien zijn we bijzonder trots op het feit dat alle Postillion Hotels het Gouden Green Key-certificaat hebben ontvangen voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Adres
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik Utrecht
Nederland

Socials
Website