Over

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, een waanzinnig hotel dat onderdeel is van het indrukwekkende portfolio van de Radisson Hotel Group. Als een van de meest toonaangevende hotelgroepen ter wereld, bekend als de 4e beste werkgever in de Travel & Leisure Industry, zijn we aanwezig in meer dan 95 landen met 10 onderscheidende merken.

Locatie is Alles
Bent u een frequente reiziger op zoek naar het summum van gemak? Gelegen op slechts 10 minuten met onze shuttlebus van Schiphol en op een steenworp afstand van de snelweg A4, biedt ons hotel ongeëvenaarde bereikbaarheid.

Comfortabele Accommodatie
Met 281 kamers en suites die ontworpen zijn voor ultiem comfort, kunt u na een lange reis of drukke dag heerlijk wegzakken in een heerlijk bed.

Proef de Wereld
In OTIUM Restaurant & Lounge wordt u getrakteerd op een culinaire reis. Seizoensgebonden gerechten, werelds bereid en een ruim assortiment aan wijnen en speciaal bieren staan op het menu.

Zakelijke Perfectie
Of u nu een besloten vergadering of een groot congres organiseert, onze 19 gerenoveerde vergaderzalen, waaronder de indrukwekkende Noord-Holland Ballroom, zullen aan aan al uw wensen te voldoen.

Service op zijn Best
Ons team, gedreven door de ‘Yes I Can!’ mentaliteit, streeft ernaar om elk moment van uw verblijf onvergetelijk te maken.

Werken bij Radisson Blu
We koesteren talent. Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf. We bieden een omgeving die talent voedt, met een sterke focus op individuele groei en ontwikkeling. Als u op zoek bent naar een plek waar uw inzet wordt gewaardeerd en waar u de kans krijgt om te excelleren, dan bent u hier aan het juiste adres. Samen maken we elk moment betekenisvol – “Together we make Every Moment Matter”.

Adres
Boeing Avenue 2
1119 PB Schiphol-Rijk
Nederland

T: +31 20 655 3131

WebsiteWerken bij