“SHARE THE BAKERY CULTURE OF THE WORLD”
Steenovengebakken Brood en Viennoiserie hoort bij het leven. Het maakt deel uit van ons cultureel erfgoed en ieder land heeft zijn bakkerscultuur.
Van de Frans baguette tot smaakvolle Nordic brood, van Franse roomboter croissant tot de Japanse versie met rode bonen.
Wij halen onze inspiratie uit de buitengewone vakkennis van bakkers en chef-koks uit de hele wereld om bijzondere producten te creëren.
Authentiek, smaakvol brood en viennoiserie, simpel en gezond, die alle bijzondere lokale kenmerken
respecteren.
Sinds de oprichting van Bridor in 1988 door Louis le Duff wordt Bridor gedreven door passie;
– Nieuwe recepten bedenken en produceren in zoveel mogelijk soorten en smaken,
– Naar topkwaliteit streven voor onze ingrediënten en onze leveringsketens,
– Industriële kracht combineren met virtuoze vakkennis,
– Zonder concessies te doen op kwaliteit en smaak,
– Bij alles wat we doen staan mens en milieu centraal.
De Missie van Bridor;
Samen delen wij de bakkers- talenten en culturen om de beste bakkersproducten op tafel te krijgen, in meer de 100 landen wereldwijd.