Skip to main content
[vc_single_image image=”35789″ img_size=”full” alignment=”right”]

Rick de Jonge is in 2011 afgestudeerd aan Breda University of Applied Sciences (destijds NHTV) waar hij de studie International Hotel Management heeft gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij erg veel geleerd over de essentiële skills van een Hotello. Zo vertelt hij: “Mijn grootste kracht is dat ik makkelijk verbindingen kan zien en leggen. Dit zowel tussen en met personen als in processen”. Rick is dan ook continue op zoek naar manieren om zijn creatieve ambities met andere mensen te verwezenlijken. Sinds 2020 neemt hij deel uit van de HotelloTOP Adviesraad; hij heeft al veel van zichzelf laten zien en HotelloTOP maakt graag gebruik van zijn input. Wij kijken er dan ook erg naar uit wat hij nog meer te brengen heeft!

BUCKETLIST

“Bovenaan mijn bucket list staat er een klein jaartje tussenuit gaan om de wereld rond te gaan op de bonnefooi.” vertelt Rick. “Helaas was dit niet mogelijk door dit afgelopen jaar, wat natuurlijk voor iedereen ook moeilijk is geweest”. Wat hem motiveert als alles even tegenzit, is goed vooruit te blijven kijken, in welke situatie dan ook, en het uiterste uit zichzelf te blijven halen. Mooi advies wat hij aan iedereen mee zou willen geven. 

HOTELLOTOP

Rick is van mening dat elk bedrijf Hotello’s als collega’s zou moeten hebben. “Hotello’s zorgen namelijk voor energie, dynamiek en creativiteit” zegt hij. “Er is geen een bedrijf dat daar niks aan heeft”, voegt hij lachend toe. Zijn droom voor HotelloTOP is dat de organisatie zowel nationaal als internationaal een stevig netwerk kan uitbouwen, waar gelijkgezinden inspiratie en ontwikkeling kunnen vinden. Een mooi droom die wij graag zouden willen verwezenlijken!

TIP VAN RICK

Rick’s Tip voor Toen is om niet bang te zijn om contact te zoeken met anderen, ook al lijkt het wellicht een onmogelijke connectie. Hier licht hij aan toe dat professionals vaak bereid zijn om te assisteren en adviseren in de ontwikkeling van de desbetreffende persoon. “Laat je niet afschrikken door een bepaalde functie”, sluit hij af.

 
Met dit mooie advies is het interview van Rick afgerond. Benieuwd naar de volgende Hotello uit onze adviesraad? Blijf onze socials volgen! Komende maand zal het volgende interview verschijnen.