Skip to main content
[vc_single_image image=”35794″ img_size=”full” alignment=”right”]

Een echte bourgondiër met een liefde voor hospitality. Afgestudeerd aan Hotelschool Den Haag in 2007 en runt nu 4 eigen bedrijven. Daarnaast heeft ze ook nog tijd om de HotelloTOP Adviesraad te ondersteunen met haar expertise en kennis, sinds 2018. Mogen wij voorstellen: Mandy Schild!

AANPAKKEN EN DOORPAKKEN

Met haar levensmotto ¨kan niet bestaat niet¨ gaat Mandy dagelijks aan de slag. Geen misplaatst motto, want Mandy heeft 4 goedlopende bedrijven, en heeft daarnaast ook nog tijd om als trainer van visuele content te werken. Een echte aanpakker dus. Over de jaren heen heeft ze wel geleerd haar eigen grenzen beter te bewaken. ¨In de hospitality mindset komt over het algemeen geen ¨nee¨ voor, maar je eigen grenzen aangeven is wel van belang. Het hebben van deze grenzen zorgt tegelijkertijd voor een betere focus¨, aldus Mandy. 

REIZEN EN SPREKEN

Haar toekomstplannen zijn duidelijk. ¨Veel reizen!¨ roept ze enthousiast. ¨Dit verrijkt je leven en je eigen ontwikkeling; hoe je met dingen omgaat, hoe je in de wereld staat en hoe je tegen de wereld aankijkt.¨ Naast het verkennen van de wereld, wil Mandy ook graag ¨sprekend Nederland beter maken¨. Als mede oprichter van Speakers.Club is het haar missie om een impact te creëren. Mensen worden gecoacht, getraind en ondersteund in hun ontwikkeling tot unieke sprekers. ¨From story to glory¨- samen met de spreker werkt ze aan het opbouwen van de potentie tot iets professioneels, zodat het verhaal het podium krijgt dat het verdient.  

VISIE HOTELLOTOP

Een vraag die wij elk Adviesraad lid stellen, is wat hun droom is voor de toekomst voor HotelloTOP. Mandy antwoord hierop stellig: ¨HotelloTOP moet een autoriteit worden voor hoog kwalitatieve events voor het netwerk: een best practice!¨ Daar kunnen wij ons wel in vinden!

 
Hiermee is het interview met Mandy afgerond. Volgende maand zal het volgende Hotello interview verschijnen!