Over

SMIT&DORLAS – Voor de echte fijnproever
De Nederlandse wortels van SMIT&DORLAS liggen diep in de 19e eeuw. Dorlas, vóór de integratie met Smit Koffie, stamt uit 1822 en heeft 200 jaar ervaring met het inkopen en branden van de beste koffies. We hadden geen haast. We namen de tijd voor het branden en blenden. Altijd in kleine hoeveelheden. Nu zijn we bijna 200 jaar verder en nog steeds branden we ’Slow Roast’. Alleen zo kan de geroemde ambachtelijke smaak zich in alle rust ontwikkelen. We doen dit met een zeer gepassioneerd team en met veel respect voor de wereld om ons heen. Met die ervaring en ons continue streven naar de best mogelijke kwaliteit, zijn we in staat om onze partners hoogwaardige oplossingen te bieden. We zijn sinds 1999 gevestigd in Mijdrecht.  In Europa zijn we uitgegroeid tot één van de meest moderne en meest vooruitstrevende koffiebranderijen, zonder concessies te doen aan de ambachtelijke kwaliteit. Mede daardoor hebben we een marktleiderspositie weten te veroveren op de Nederlandse espressomarkt.

Al 200 jaar gebrand op genieten
Onder de naam SMIT&DORLAS Koffiebranders zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van een compleet koffieconcept. Met topkwaliteit, een rijke sortering aan koffiemelanges, koffiemachines en service voor de out-of-home markt. De 100% controle die wij over de hele keten hebben, van koffieplant tot koffiekop, draagt bij aan de hoogste kwaliteit. Onze standaard is hoog. Daarom controleren we altijd streng op kwaliteit en versheid, dag in dag uit.

We staan dit jaar weer trots op de Horecava met ons nieuwste Japanse koffiemerk UESHIMA en ons 200-jarige koffiemerk SMIT&DORLAS. Uiteraard ook met de meest geavanceerde koffiemachines, waaronder onze innovatieve Coffee-To-Go machine. Ervaar het perfecte kopje koffie – bij ons in Hal 12!

We vertellen je graag meer over ons fantastische product. Voor meer informatie over kan je contact opnemen met de linkjes hiernaast.

Adres
Nijverheidsweg 1
3641 RP Mijdrecht
Nederland

0297 284 000

info@smitdorlas.nl

Socials
Website