In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 500 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.
Denk bijvoorbeeld aan La Place, STACH, Booking.com, Het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook Circuit Zandvoort, het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada, het Spoorwegmuseum en luxe restaurants.
Let’s make it yours
Wij geven jou alle ruimte en vrijheid om je eigen stempel te drukken op de perfecte totaalbeleving voor onze gasten. Want jíj maakt Vermaat bijzonder. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis, ervaring, creativiteit en initiatief zorgen ervoor dat we met elkaar impact maken.
–
Started in 1978 as a delicatessen. Now grown into the specialist in customized catering and, in the process, one of the largest catering employers in the Netherlands with some 400 locations throughout the country. Our catering is almost always under someone else’s roof: within various companies, at airports, museums, hospitals, zoos and much more.
You will meet us at wonderful clients such as La Place, STACH, Booking.com, The Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google and KLM. But also Circuit Zandvoort, VU Medical Center (Medisch Centrum), Mediapark Hilversum, the UMC, Rosada, The Railway Museum (Spoorwegmuseum) and luxury restaurants.