Skip to main content
[vc_single_image image=”35808″ img_size=”full” alignment=”center”]

Onlangs hebben we jullie voorgesteld aan Floris Licht, finalist Hotello of the Year en oprichter van de stichting Hotels for Trees. Tijdens zijn interview vertelde hij al dat ze hard aan het groeien zijn, en dat is nu maar weer gebleken. Hotels for Trees heeft deze maand namelijk een prachtige samenwerking aangekondigd met een van de executive partners van HotelloTOP: Blycolin!

UITBREIDING NAAR DE EUROPESE MARKT

Blycolin zal de samenwerking ingaan als Founding Partner van Hotels for Trees. Hierdoor krijgt Hotels for Trees de financiële steun om verder te gaan met hun Europese groei. Blycolin zal hen ook ondersteunen in deze groei, door het concept te gaan promoten bij haar 2.000 hotelklanten.

Hoe zullen zij dit gaan doen? Blycolin is de internationale specialist in linnenservice voor de hospitality branche. Zij zijn marktleider in de Benelux, Duitsland en Polen. Voor iedere hotelklant die zich aansluit bij Hotels for Trees zal Blycolin de eerste boom planten. Het partnership geldt voor tenminste vijf jaar. 

Volgens Marc van Boekholt, CEO van Blycolin, sluit de samenwerking met Hotels for Trees perfect aan bij waar de organisatie al jaren mee bezig is: “Ons partnership met Hotels for Trees past heel goed in de visie van Blycolin waarin wij onze verantwoordelijkheid voor een duurzame bedrijfsvoering willen nemen. Hierbij bieden we onze hotelklanten duurzame totaaloplossingen aan die bijdragen aan een optimale kwaliteitsbeleving. 

Dit prachtige initiatief maakt een directe duurzame impact en wij spannen ons als ambassadeur dan ook graag in om onze klanten te overtuigen dit initiatief ook te omarmen en bij hun gasten onder de aandacht te brengen. Elke stay-over kamer die in plaats van de kamerschoonmaak kiest voor het planten van een boom kost ons een beetje omzet, maar dit levert wel direct een boom op. Concreter impact maken kan eigenlijk niet.” 

100.000 BOMEN

Hotels for Trees wil de hotellerie binnen Europa blijvend verduurzamen door besparingen op de kamerschoonmaak om te zetten in nieuw te planten bomen. Floris Licht, Chief Tree Planting Officer bij Hotels for Trees, ziet in deze partnership een belangrijke stap in de groei van Hotels for Trees: “We planten eerder deze maand de 5000ste boom en breiden momenteel uit naar Duitsland, Oostenrijk, België en Frankrijk. Met de steun van Blycolin hopen we in 2022 meer dan 100.000 bomen te kunnen planten.” 

 
HOTELLOTOP FELICITEERT BLYCOLIN EN HOTELS FOR TREES MET DEZE MOOIE SAMENWERKING! EEN PRACHTIG BEGIN VAN 2022. WIJ KIJKEN UIT NAAR WAT ER NOG KOMEN GAAT!