Skip to main content
[vc_single_image image=”35525″ img_size=”full” alignment=”right”]

In 2008 studeerde ze af van de Hotel Management School NHL Stenden en energiek trok ze de werkwereld in als Sales Manager bij RAI Amsterdam. Van het oprichten van Consumatics tot manager klantgerichtheid bij BP en werken als freelance Strategisch Adviseur bij NHL Stenden; ondernemersbloed stroomt zeker door haar aderen. Momenteel is ze mede-initiatiefnemer van de non-profit organisatie Veel Liefs en het platform Keukentijgers, beide in de zorgsector. Wij stellen je graag voor aan Wenda Linthorst (SHMS ‘08), die HotelloTOP al jaren steunt als adviesraadlid!

Hotello’s brengen energie

Volgens Wenda is een Hotello binnen een bedrijf hebben nooit verkeerd. Hotello’s zijn flexibele, daadkrachtige, extraverte en sociale mensen.Een Hotello zorgt er voor dat er op een energieke manier aan de slag wordt gegaan met projecten, dat zaken van de grond komen en dat er optimisme hangt in de organisatie. Die mentaliteit kan zeker een verrijking zijn van een team.” Natuurlijk ligt het er wel ook aan wat de teamsamenstelling is. 

Positiviteit is heel belangrijk

Wenda doet haar best om altijd positief te blijven. “Het leven bestaat altijd uit pieken en dalen. Zit je nu in een dal? Dan heb je die maar weer te pakken en is de piek weer onderweg.” Zo kijkt zij naar haar dagen. Haar motto is dan ook “niet zeuren”. Je hebt uiteindelijk zelf grotendeels controle over je eigen toekomst, dus aan jou de keuze of je er iets positiefs van maakt of dat je blijft hangen in de negatieve momenten. 

Toekomst dromen

Bovenaan haar bucketlist staat de zorg gastvrijer maken. Daar werkt ze nu dan ook actief aan via Veel Liefs en Keukentijgers. En voor HotelloTOP? “Heerlijk als we als gelijkgestemden elkaar nog beter kunnen opzoeken en vinden, en de kracht van ons netwerk kunnen benutten!” 

Wenda staat er natuurlijk niet alleen voor en het volgende adviesraad lid, Niek van den Adel, stellen we binnenkort aan jullie voor. Stay tuned!