Bekijk De Horeca Wereld Draait Door 2021

Twee maanden geleden presenteerden Stephanie van Oorschot en Charles van Goch De Horeca Wereld Draait Door tijdens Horecava Limited. In drie tafeldiscussies hebben zij met experts uit de sector over de toekomst van de horeca gesproken en deze sessies zijn nu te bekijken en beluisteren. 

In de eerste dialoog spraken onze moderatoren met Claire van Eeghen (Eden Hotels), Gienke Osinga (Breda University of Applied Sciences), Maarten Markus (NH Hotels) en Peter Heule (Short Stay Group) over de (her)positionering van hotels, ontwikkelingen in de markt en het binden van talent voor de toekomst, juist nu.

In de tweede sessie waren Alina Gikis (Amehoela Cocktailbar), Eser Adiguzel (Deliveroo), Marc Jitta (Heineken) en Ronald Huiskamp (H-Hospitality) te gast. Met hen gingen we in op de opkomst van delivery & takeaway, het ontbrekende perspectief voor de natte horeca en welke trends we mogen verwachten. 

Tijdens de laatste uitzending zaten Dick Slootweg (Bidfood), Ernest van der Voort (Albron), Maartje Nelissen (The Food Line-up), en Sandra Bosma (PostNL) aan tafel. Met hen spraken onze moderatoren over de opkomst van thuiswerken en de gevolgen daarvan voor bedrijfscatering, de toekomst van event catering en over de enorme groei in delivery.

Maarten Wessel heeft Charles van Goch tussen de sessies door geïnterviewd over zijn verwachtingen voor de horeca in de toekomst. “Nu is de tijd om jonge Hotello’s te scholen in gastvrijheid, te kijken naar hoe je samen het product kunt verbeteren en je mensen aan de branche te binden en ze juist niet om te scholen”.