Over

Onze traditie in manden maken begon al in 1890, en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van ambachtelijke manden. Ons vakmanschap strekt zich uit over generaties en heeft ons een ongeëvenaarde kennis gegeven in het selecteren en vormgeven van de mooiste manden en meubelen, met oog voor detail en kwaliteit.

Al ruim 50 jaar zijn we ook actief in het leveren van rotan terrasmeubilair, waardoor we onze passie voor ambachtelijke creaties hebben uitgebreid naar het creëren van warme en uitnodigende binnen- en buitenruimtes. Onze producten hebben een herkenbare stijl, zijn duurzaam en hebben een onderscheidende stijl, wat ons een vertrouwde naam heeft gemaakt in horeca. U kent ons uit steden zoals Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Door de jaren heen zijn we nog een stap verder gegaan met ons bedrijf. We begrijpen de behoeften van de horeca en hebben ons gericht op het ontzorgen van deze sector, vooral als het gaat om terras opslag, reiniging en onderhoud van alle soorten meubilair. Wij zorgen ervoor dat aan het begin van elk seizoen het terras weer fris en stralend klaar staat, zodat u zich kunt richten op wat écht
belangrijk is: uw gasten verwelkomen en een geweldige ervaring bieden.

Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid is de kern van alles wat we doen. We koesteren de authentieke schoonheid van handgemaakte producten en streven ernaar om elke stap in het proces met zorg en precisie uit te voeren. Dat is waarom onze manden en meubels niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen van vakmanschap, kwaliteit en tijdloze elegantie.

“Voor meer details over ons ontzorgplan, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.” We staan klaar om alle vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over hoe we kunnen helpen met onze diensten voor terras opslag, reiniging en onderhoud. We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan.

Adres
Grevelingstraat 69a
2161  WE  Lisse
Nederland

WebsiteTrustpilot