Over

Stichting Natuurpark de Efteling opende in 1952 een wonderlijke plek vol sprookjes, sagen en legenden. Bekende, maar ook nieuwe verhalen die uitnodigen om te ontdekken en te beleven. Inmiddels is de Efteling uitgegroeid tot een internationale bestemming met meer dan vijf miljoen bezoekers per jaar.

Efteling Hotels & Resorts
Om interessant te zijn voor de internationale gast, maar ook om de Nederlandse gast nog langer te kunnen laten genieten, beschikt de Efteling over hotels en vakantieparken. Alle locaties vind je op loopafstand van het Efteling Park.

Efteling Hotel
Het Efteling Hotel biedt de authentieke Efteling ervaring. De buitenkant van het Hotel, in de vorm van een luchtkasteel verwondert en nodigt uit om verder ontdekt te worden. Gasten kunnen zich hier terugtrekken in één van de comfortabele hotelkamers of themasuites. Kinderen krijgen in het Efteling Hotel extra aandacht. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf inchecken of hun favoriete Efteling-bewoner ontmoeten.

Efteling Grand Hotel (nieuw)
Het Efteling Grand Hotel wordt het eerste hotel binnen de Wereld van de Efteling en opent naar verwachting in 2025. Het imposante gebouw krijgt 7 etages, 140 kamers, zwembad met spafaciliteiten, twee restaurants en twee souvenirwinkels.

Efteling Bosrijk
Midden in de Brabantse bossen en op loopafstand van de Efteling, ligt Efteling Bosrijk. In dit ruim opgezette vakantiepark vind je sfeervolle en comfortabele vakantiewoningen, families en groepsaccommodaties. Spelen en ravotten doe je in de bossen, zwemmen in het Badhuys en bourgondisch genieten in het gemoedelijke Eethuys.

Efteling Loonsche Land
Aan de rand van het Efteling Park en natuurgebied Loonsche Land vind je Efteling Loonsche Land. Dé plek waar de verblijfsgast na een dag zwieren en zwaaien op zoek is naar rust. In dit vakantiepark slaap je tussen boomtoppen, in de duinen of aan het water. Er is volop ruimte voor kinderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig, zoals loopbruggen, een keienspoor, een kinderboerderij en zand en water. De natuur proef je letterlijk terug op je bord in restaurant de Proeftuyn.

Adres
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Nederland

Socials
WebsiteTikTok