Over

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een van de grootste attractieparken van Europa, met jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers. De Wereld van de Efteling bestaat daarnaast uit diverse verblijfsaccommodaties, een theater en diverse evenementenlocaties.

Efteling Hotels & Resorts
De Efteling wil bezoekers van verder weg naar Kaatsheuvel trekken en verleiden om langer te blijven. Daarvoor beschikt het attractiepark over twee hotels en twee vakantieparken. Het totaal aantal bedden binnen de Wereld van de Efteling staat inmiddels op 3.144.

Efteling Hotel (1992)
Het Efteling Hotel is een kindvriendelijk hotel met 124 kamers (456 bedden), waaronder 100 comfortkamers, 4 ruime Junior Suites en 20 betoverende themasuites, zoals de Roodkapje Suite of de Raveleijn Suite. Kinderen krijgen in het Efteling Hotel extra aandacht. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf inchecken of hun favoriete Efteling-bewoner ontmoeten.

Vakantiepark Efteling Bosrijk (2009)
Midden in de Brabantse bossen en op loopafstand van de Efteling, ligt Vakantiepark Efteling Bosrijk (1.694 bedden). Dit royaal opgezette vakantiepark beslaat 16 hectare in een gevarieerd landschap met duinen, dichte stukken bos en een open veld. Centraal in het gebied ligt een rustiek ven met daarin het kasteel van hoofdbewoner Klaas Vaak. Bezoekers kunnen overnachten in luxe en sfeervolle huysen voor maximaal 8 personen in het bos, aan het water of aan een gezellig dorpsplein, in familiekamers voor maximaal 4 personen in het Poorthuys of het Landhuys of in grote Boshoeves voor groepen van 12 tot 24 personen.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land (2017)
Vakantiepark Efteling Loonsche Land (1.000 bedden) beslaat een gebied van 8 hectare grenzend aan het attractiepark. Verscholen in het groen liggen een hotel en knusse vakantiewoningen die alleen al door hun ligging boven, op of onder de grond voor een speciale natuurlijke beleving zorgen. Gasten kunnen kiezen tussen een Heidehut, Boshut of Duinhut voor 6 tot 12 personen of een 5 of 6-persoonskamer in het Loonsche Land Hotel. Heel bijzonder zijn de 20 themakamers die buiten het hotel liggen die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen.

Adres

Europalaan 1

5171 KW

Kaatsheuvel

Nederland

Socials

Tiktok: Click Here

Website