Over

Fushion is een merk dat bestaat uit premium mixdranken die gemaakt zijn met de beste ingrediënten en een frisse, unieke smaak hebben. De dranken zijn gemaakt met een alcoholpercentage van 11%. We zijn de wereld afgereisd om de inspiratie voor onze smaken te vinden, en deze hebben we gebruikt om heerlijke mengsels te maken die voor iedereen een ware verzadiging zijn.

Onze producten zijn gemaakt met Absinthe, Lychee ice tea, Apple en Grape. De Absinthe is perfect om te mengen met andere ingrediënten en het zal een geweldige aanvulling zijn op uw drankassortiment. Wat ons onderscheidt van andere merken is ons vermogen om elke keer dat we een nieuwe drank of mixdrank lanceren, heerlijke nieuwe exotische smaken te creëren!

Wij experimenteren met originele ingrediënten, smaken en hoogwaardige bereidingswijzen voor onze dranken. In de snel evoluerende wereld waar we ons nu in bevinden zijn consumenten doorgaans op zoek naar nieuwe smaakervaringen binnen de mixdrankenindustrie. Daarom willen wij onze consumenten kennis laten maken met de verrassende smaken van Fushion!

Adres
Utrechtseweg 341
3818 EL Amersfoort
Nederland

Socials
Website