Skip to main content

Sinds oktober is Anthony werkzaam als Event Manager bij Servicecenter 4Hospitality, waar hij het team verrijkt met zijn kennis over de hospitality branche. Hij komt oorspronkelijk uit het mooie Londen, maar woont nu sinds enkele jaren in België samen met zijn vrouw en hond. Naast zijn passie voor hospitality is hij in zijn vrije tijd veel bezig met het creëren van zijn eigen muziek. Een echte creatieveling dus! Wij verwelkomen Anthony met open armen en zijn benieuwd naar wat hij allemaal in petto heeft!

NETWERKEN MET GELIJKGESTEMDEN

“Wat ik zo leuk vind aan de hospitality branche is dat het ten eerste super leuk is en het biedt eindeloze mogelijkheden om te groeien en te netwerken met gelijkgestemde mensen” aldus Anthony. Anthony krijgt nog genoeg mogelijkheden om om te groeien, aangezien hij nu druk bezig is met de voorbereidingen van de EMCup, die in 2022 plaatsvindt op 13 & 14 februari in Maastricht. De EMCup is een wedstrijd voor hotelscholen vanuit heel Europa, waarbij het thema ‘Intrapreneurship’ centraal staat.

GROEIMOGELIJKHEDEN

“Hetgene waar ik het meeste naar uitkijk in mijn nieuwe baan is mijn eerste evenement plannen, bedrijfsevenementen leren plannen en nieuwe ideeën brengen die innovatie stimuleren” zegt hij met een grote glimlach. Met creativiteit zit het wel goed bij hem. Door zijn kennis en ervaring met verschillende bewerkingsprogramma´s heeft hij al snel de social media van EMCup overgenomen, en verzorgt dit nu ook dagelijks.

TOEKOMSTVISIE

Anthony’s droom voor de toekomst is het creëren van een gastvrijheidsnetwerk voor jonge mensen in de entertainmentindustrie. Een mooie droom, die goed aansluit bij Servicecenter 4Hospitality. “Ook droom ik ervan om de geheime zwemgaten van Tulum te bezoeken” voegt hij hieraan toe. Big dreams do come true..

MOTIVATIE BIJ TEGENSLAG

Wanneer het even tegenzit herinnert hij zichzelf eraan dat hij door een slechte dag nooit het slechtste in zichzelf naar boven moet laten komen, en dat hij bepaalde dingen niet persoonlijk moet opvatten. ¨Always be yourself, even when your environment tries to force you to fit in¨. Mooie woorden om te onthouden! 

Wij zijn enthousiast over de komst van Anthony, en kijken uit naar alle zaken die hij zal gaan organiseren samen met het team! Ben jij ook benieuwd naar zijn ontwikkelingen? Volg onze social media om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes!