Skip to main content[vc_single_image image=”35773″ img_size=”full” alignment=”right”]

Klein van stuk, maar een grootse dromer. Zo kunnen we Hanna wel omschrijven! Ze is een van de jongste Hotello’s die we tot nu toe hebben geïnterviewd, maar ze heeft al heldere toekomstplannen. Op de korte termijn bestaan die plannen uit het organiseren van de HotelloTOP evenementen en daarom stellen wij haar graag aan jullie voor!

Wie is Hanna?

Hanna is een 20-jarige Brabantse die momenteel in haar laatste jaar van International Hotel Management op BUAS zit. Hanna zal de komende 9 maanden stage lopen bij Servicecenter 4Hospitality (S4H) als event manager, waar zij een breed pakket aan verantwoordelijkheden zal oppakken. “Ik kijk er enorm naar uit om veel meer te leren over de evenementensector en mijn steentje bij te dragen aan de projecten van S4H, waaronder HotelloTOP”, aldus Hanna.

Waarom de hotelschool?

Hanna wist al vroeg in haar tienerjaren dat ze aan de hotelschool wilde gaan studeren. Toen ze 15 jaar was, startte ze met haar eerste baantje in de horeca. Het contact met mensen, iets voor anderen betekenen, en hen met een goed gevoel naar huis laten gaan zorgt ervoor dat zijzelf ook met een goed gevoel naar huis gaat. “Daardoor ben ik dus eigenlijk nooit meer weggegaan uit deze branche en wist ik zeker dat ik hier mijn toekomst van wil maken”, vertelt ze gepassioneerd. 

Wat zijn haar plannen voor de toekomst?

Allereerst wil ze natuurlijk graag haar papiertje halen, zodat ze een afgestudeerde Hotello is. Ze beschikt in ieder geval nu al over alle karakteristieken van een Hotello: “Ik ben erg sociaal, een echte teamplayer, wil graag ondernemen en ik kan niet wachten tot ik mijn studie heb gehaald en het werkveld in kan!”, zo deelt ze. Haar grote droom is om na haar stage een eigen restaurant of evenementenbedrijf te beginnen in het buitenland. Haar voorkeur gaat uit naar een van de ABC-eilanden omdat de pandemie er tot haar teleurstelling voor zorgde dat haar stage naar Aruba niet doorging. Ze hoopt deze kans nog een keer te kunnen pakken en haar dromen na te jagen. 

Wat staat er op haar bucketlist?

Wat betreft Hanna’s bucketlist zijn er ontelbare dingen die ze nog graag zou willen meemaken. Ze heeft nog heel haar leven voor zich en kan niet wachten wat de toekomst haar gaat brengen. Toch wist ze haar top 3 samen te stellen: “Een rondreis door Amerika, een vaste baan in het buitenland vinden en naar een heel groot festival gaan”, zo somt ze op. 

Wat motiveert haar?

Wanneer alles even tegenzit zoekt Hanna vaak het gezelschap van haar vriend of vrienden op. Even haar hart luchten en advies van anderen vragen helpt haar enorm om alles weer vanuit een ander perspectief te bekijken. “Ook helpt een knuffel van mijn lieve hond Guusje altijd!”, lacht ze. Waar Hanna de meeste energie van krijgt is omringd zijn met positieve mensen, buitenlucht en natuurlijk lekker eten. Hanna zegt daarom ook: “Geniet van het leven, het is al kort genoeg”. Ze verteld dat op haar jongere leeftijd de kleine tegenvallers heel erg persoonlijk opnam, “maar nu 5 jaar later, is iedereen het allang vergeten, dus ik hoefde me echt niet zo druk te maken!” 

Benieuwd naar meer Hotello verhalen? Blijf ons volgen!