Skip to main content
[vc_single_image image=”35766″ img_size=”full” alignment=”right”]

HotelloTOP heeft een nieuwe aanwinst! Wij stellen je met veel plezier voor aan Kimberly. Ze staat nog aan het begin van haar carrière, maar kan met haar enorme passie voor horeca en hospitality al als een echte Hotello bestempeld worden. En om uit te vogelen wat we van Kimberly mogen verwachten hebben wij haar een aantal prangende vragen gesteld.

Wie is Kimberly?

Op de middelbare school wist Kimberly al dat ze later event manager wilde worden en heel graag in de hospitality branche wilde gaan werken. Tijdens haar opleiding legde ze de focus op event management, maar toch ging ze aan de slag als serveerster in de horeca. Dit werk gaf de definitieve doorslag: ze wilde verder in de hospitality branche. Ze rondde haar opleiding af met een stage bij het MECC en ging na het behalen van haar diploma met veel plezier een jaar fulltime aan de slag als serveerster en leidinggevende, ondertussen zoekend naar de juiste baan. De komst van Covid maakte het beeld een stuk onzekerder, maar dat hield haar niet tegen. In augustus vond ze haar zó graag gewilde baan in events en is ze aan de slag gegaan als projectmanager voor HotelloTOP.

Waarom hospitality? 

Op de vraag wat het precies is dat haar aantrok tot de horeca, reageerde ze als volgt: “De gezelligheid en ongedwongen spontaniteit is wat de horeca mijn favoriete sector maakt. Je maakt snel connecties met mensen die overal vandaan komen, en je maakt vrienden voor het leven. Mensen gaan naar de horeca omdat ze zin hebben in gezelligheid, of omdat ze een speciale dag hebben die ze willen vieren. Ik vind het super dat ik ze kan helpen met deze dag door het tot in de puntjes te organiseren, zodat zij zorgeloos kunnen genieten en ik het werk kan doen wat ik het leukst vindt.”

Visie voor HotelloTOP

Ze kijkt er enorm naar uit om alle events voor HotelloTOP te mogen organiseren, en het vervolgens dan ook mee te maken. “Er gebeurt enorm veel achter de schermen en je hebt dan wel een bepaald beeld over hoe het event eruit zal komen te zien, maar het is toch altijd iets speciaals om dan daadwerkelijk op de vloer te staan met je team en dan te kunnen zeggen: Dit hebben wij neergezet!”, aldus Kimberly. Verder hoopt ze dat het snel weer mogelijk is om evenementen uit te voeren zoals twee jaar geleden, met maximale capaciteit en zonder beperkingen.

Bucketlist

Kimberly heeft ook een persoonlijke bucketlist. Ze vindt internationale communicatie erg interessant; het was een van de hoofdthema´s in haar opleiding en is natuurlijk ook van belang in de hospitality branche. Haar droom is om uiteindelijk vloeiend te zijn in meerdere talen. Verder kijkt ze enorm uit naar het moment dat er weer zorgeloos gereisd kan worden en ze weer naar festivals kan gaan. “Er hangt altijd een fijne sfeer van saamhorigheid en vrijheid. Ook kan ik niet wachten tot we weer lekker vals mee kunnen zingen met de artiesten!”, voegt ze er lachend aan toe.

Omgaan met tegenslag

Als het even niet meezit, dan probeert ze altijd een stapje terug te zetten, de focus van het probleem af te halen en haar aandacht ergens anders op te leggen. “Je kunt je blind blijven staren op iets, maar daar word je niet productiever van. Sterker nog, je raakt alleen maar meer gefrustreerd over het feit dat het niet lukt”, zo zegt ze. Door even iets anders te gaan doen raak je afgeleid, ben je er niet meer mee bezig en valt de oplossing vaak ineens te binnen. Daarnaast voel je je ook een stuk beter omdat je even iets anders hebt kunnen doen!

Wij kijken er met veel enthousiasme naar uit om samen met Kimberly mooie dingen neer te gaan zetten en weer massaal Hotello’s bij elkaar te brengen. Daar ben jij toch ook bij?