Skip to main content

Sean is op 1 juni 2022 begonnen bij S4H en weet nu al dat hij hier een lange tijd wil blijven: “Ik voel me helemaal thuis in het werk en in het team”, vertelt hij vrolijk. Sean beschrijft zichzelf als een creatieve geest. Hij haalt veel energie uit het schrijven van teksten en het creëren van content.

WIE IS SEAN?

Sean is 24 jaar, geboren en getogen in Heerlen en heeft in het verleden al van een stage mogen genieten binnen Servicecenter 4Hospitality (S4H). Sean is op 1 juni 2022 begonnen bij S4H en weet nu al dat hij hier een lange tijd wil blijven: “Ik voel me helemaal thuis in het werk en in het team”, vertelt hij vrolijk. Sean beschrijft zichzelf als een creatieve geest. Hij haalt veel energie uit het schrijven van teksten en het creëren van content.

WAT DOET SEAN VOOR SERVICECENTER 4HOSPITALITY?

Momenteel is Sean met meerdere projecten bezig, naast HotelloTOP. Gelukkig is multitasken voor hem geen probleem en ook heeft hij de afgelopen jaren zijn kennis flink bijgespijkerd: “Ik heb mij flink verdiept in het schrijven en creëren van post, het aanspreken van verschillende doelgroepen en het creëren van content op websites”, vertelt hij. Ook kijkt hij er enorm naar uit om bij te dragen aan het organiseren van de vele events van HotelloTOP, met als kers op de taart het HotelloTOP Year Event in januari 2023.

WAT BETEKENT HOSPITALITY?

Sean heeft gelijk 3 woorden in gedachten als hij aan hospitality denkt: “Horen, zien en spreken”, reageert hij meteen. Voor Sean staat horen voor het luisteren naar de connectie, zien voor het behouden van het contact en spreken voor de gezellige babbel die je maakt wanneer je elkaar ziet.

HOE OVERLEEF IK DE HOSPITALITY BRANCHE?

Sean heeft hiervoor wel een paar tips: “Wees niet bang om vragen te stellen; vragende mensen worden geholpen. Denk niet teveel door bij sommige zaken en wees altijd respectvol. Mensen die anderen met respect behandelen zullen zelf ook zo behandeld worden. Loop vooral niet naast je schoenen en blijf dicht bij jezelf! Tot slot, ga altijd voor dat ene stapje extra dat jouw gast, klant of relatie niet verwacht.”

TOP 3 BUCKET-LIST ITEMS

Bovenaan de lijst van Sean staat een bijzondere wens: Te gast zijn in een aflevering van ‘The Joe Rogan Experience’. Dit is de podcast van Joe Rogan, en op het momenteel een van de grootste podcasts ter wereld. Op de tweede plaats staat het starten van een eigen kledingbedrijf, fashion is namelijk een branche die hem altijd al heeft geïnteresseerd. Last but not least houdt hij net als alle Hotello’s van reizen en hij droomt ervan om ooit naar Canada te gaan. Voor hoelang ziet hij op dat moment wel.