Skip to main content

Maud is Event Manager voor een aantal labels van Servicecenter 4Hospitality, deze labels zijn op het moment NXT GM challenge, Les Amis GastrEUnomiques, en HotelloTOP Nederland. Op ons kantoor en tijdens de evenementen is Maud iemand die altijd een stapje harder loopt. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen uit voor anderen.

WIE IS MAUD?

Maud is 25 jaar, komt uit de regio Eindhoven en is sinds kort naar het zuiden verhuist. Sinds 1 mei is Maud aan de slag gegaan voor Servicecenter 4Hospitality. Ze is nog geen mama maar wel al verzorgend richting het team. Naast zorgzaam en loyaal is ze een echte teamspeler met het vermogen om mensen samen te brengen en hen te verbinden.

WAT DOET MAUD VOOR SERVICECENTER 4HOSPITALITY?

Maud is event manager voor een aantal labels van Servicecenter 4Hospitality, deze labels zijn op het moment NXT GM challenge, Les Amis GastrEUnomiques, en HotelloTOP Nederland. Op kantoor en evenementen is Maud iemand die altijd een proactieve houding heeft. Ze steekt graag haar hand uit voor anderen. Een echte probleemoplosser die op een creatieve manier weet van aanpakken én om niet te vergeten is ze natuurlijk de planten moeder van het kantoor.

WAT BETEKENT HOSPITALITY?

Voor Maud betekent Hospitality het samenbrengen van mensen waarin een connectie met mensen opbouwen centraal staat. Verbinding is belangrijk en een netwerk onderhouden is iets waar ze graag mee bezig is.

HOE OVERLEEF IK DE HOSPITALITY BRANCHE?

De tip van Maud is: ben vooral jezelf, ben niet bang om vragen te stellen, mensen zijn er om te helpen, vooral in deze sector. Blijf vooral positief en communiceer goed met mensen.

TOP 3 BUCKET-LIST ITEMS

Maud is een echte avonturier! Iets wat belangrijk is voor haar is vrijheid en uitdaging, dit zie je ook terug in haar bucketlist. Op nummer 1 staat het zwemmen met walvishaaien in de Filipijnen, dit stamt voort uit zwemmen met roggen in Lombok. Op nummer 2 staat dat ze met een Omgebouwde bus een rondreis wilt maken door Europa. Deze bus heeft ze al samen met haar vriend gebouwd en ze hebben al een roadtrip ermee gemaakt. Last but not least staat op nummer 3 het bouwen en ontwerpen van haar eigen woning.